Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Holy Fuck-Latin


Η πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω μπάντα είχε ένα ανάλογο concept.Γενικώς καραγουστάρω τη φάση πεταλάκια,drums τρελαμένα,πατάω ότι να'ναι κουμπιά,κομπρεσέρ,κατσαβίδια,όλα μαζί σε αυτό που αποκαλώ εγώ,''τα σπάω''.
Δυστυχώς,το ''πείραμά'' μου απέτυχε,δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα πετυχημένα,με αποτέλεσμα να βγάζουμε έναν ήχο,έναν τόσο άσχημο θόρυβο που το ίδιο μου το δημιούργημα ήταν αισχρό!Ευτυχώς που κάποιοι άνθρωποι έχουν ταλέντο και κυκλοφορούν δίσκους που τα έχουν όλα πάνω τους.
Το Latin δεν μπορώ να πω πως είναι καλύτερο από LP.

Θαυμάζοντας αυτά τα άτομα στη σκηνή,γούσταρα και τον τρόπο που παίζανε,το γενικότερο στυλ....Η σχέση μου με τα ηλεκτρονικά στοιχεία είναι αρκετά καλή αν και δεν αποτέλεσε ποτέ το κέντρο του ενδιαφέροντός μου,πολλές φορές αναρωτιέμαι και εγώ ο ίδιος.Η άποψη μου δεν ξέρω κατά πόσο είναι αντικειμενική,λοιπόν,στο είδος,το δημιούργημα των Holy Fuck είναι εξαιρετικό,οι συνταγές τους είναι αρκετά καλά δοκιμασμένες,πότε άλλωστε η σοκολατίνα δεν αποτελούσε την πρωταγωνίστρια στα σενάρια περί πάστας;Άγιο γαμήσι;Έχω πάει και με καλύτερες.Δεύτερο ''Super Inuit'' δεν πιστεύω πως θα ξαναγράψουν,αν και το ''Stilettos'' κερδίζει μια θέση στη σύγκριση.Compatibility που έχεις εξαφανιστεί μέσα στα drums και στα keyboards,πιστεύεις πως μετά από αυτό θα έπρεπε να ξανακάνουμε την απόπειρα ή να το γαμήσουμε,πίνοντας μπύρες,ακούγοντας τον εν λόγω δίσκο σε καμιά παραλία στη Madeira;  

5 σχόλια:

  1. H μουσική σου λίγο πολύ είναι ίδια με τις παραλίες της Μαδειρα μετά τον κατακλυσμό.
    Θέλω να το ξανακούσουμε πάνω σε εκείνο το σμπαραλιασμένο σημείο του δωματίου μου και άμεσα για να δημιουργήσουμε πολύ θόρυβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με καύλωσες,να πάρω την κιθάρα και το μπάσο και να σκάσω να το σπάσουμε το σπίτι σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. super ξαναστείλε αυτο το γαμωωραίο γαμωσχόλιο περι γαμομαστόρων.γαμωτομπλογκερ,πρέπει να έγινε μαλακια και σβηστηκε.πληηηζ...
    ειναι πιο πλουσιο απο το προηγουμενο παντως .και καλα θα κανεις σαν ατομο με περισοτερη σχεση απο μενα στη μουσικη και να λες περισοτερο τη γνωμησου και να συνεχισεις το συγκροτημα που ελεγες να κανεις...cheers !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eγώ πάλι το βρήκα πολύ "λάιτ", γάλα Regilait, όχι θερμίδες, όχι λιπαρά και τα συναφή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή