Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

INTERPOL-fuck NO!!

Έχω ένα καλό και ένα κακό νέο.Το καλό νέο είναι πως έρχονται οι INTERPOL στην Αθήνα αυτό το χρόνο...3 Σεπτέμβρη.Σας θυμίζει κάτι αυτή η ημερομηνία;Είναι η ημέρα που ο σιχαμένος ο Bono έρχεται με την σκατομπάντα του στο Ελάντα.Και κάπου εδώ πρέπει να σας πω και το κακό νέο.Αυτοί οι δύο,Paul Banks και Bono θα βγουν στην ίδια σκηνή.Πάρτε τώρα την ξενέρα.Οι Interpol είναι οι TBA των U2.Σήμερα έχω δύο λόγους να μην πατήσω στο Ολυμπιακό Στάδιο.Ο πρώτος είναι γιατί δεν θα πήγαινα ΠΟΤΕ να δω τους U2,ακόμα και με εισιτήριο,όλα πληρωμένα,ποτά τσιγάρα,μεταφορικά ΚΑΙ γκόμενα Ο δεύτερος είναι πως οι Interpol είναι εκείνοι που ανοίγουν αυτή την πολυαναμενόμενη συναυλιάρα,ντροπή ρε πούστη,θα κάψω τα cd μου,γαμήθηκε το υπόλοιπο της μέρας μου και ο compatibility μένει πολύ μακριά.

11 σχόλια:

  1. e oxi!!!!!!!
    8elw toso na tous dw (tous interpol gia na mhn pare3hgiomaste) alla den 8elw na skasw ta lefta mou ston skatobono kai thn skatodidi!!!!!!!
    E OXIIIIIIIIIIIII!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πραγματικα θα μπορουσα να καθομαι μερες και να βριζω τον σιχαμερο τον Bono αλλα μετα απο αυτο το νεο δεν εχω "κουραγιο"... μεγαλη μαλακια εκατσε τελικα και το περιμενα να σου πω την αληθεια...παντως και οι My Bloody Valentine (που λεει ο λογος) να παιζαν support στους κωλο-U2 παλι δεν θα πηγαινα...γιατι δεν υπαρχει μεγαλυτερο ψεμα απο αυτο που πλασαρει ο Bono και η κωλοπαρεα του...και ακομα απορω ΠΩΣ υπαρχει κοσμος που τους γουσταρει (και δεν μιλαω για τον Ντεμη Νικολαιδη και την Βανδη,γιατι κατι τετοιοι θα γεμισουν το σταδιο, μιλαω για ατομα που υποτιθετε οτι εχουν καποιες γνωσεις πανω στη μουσικη ή που εστω "ψαχνονται" κα λιγο διαφορετικα)...Οπως και να 'χει παντως ο Bono εχει καταντησει πιο αηδιαστικος και απο τον AXL Rose...αυτα τα λιγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. hey guys!!!
    check this kai mhn agxwneste adika!

    http://pitchfork.com/news/37984-interpol-to-tour-with-u2/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου πέσανε τα μαλλιά χθες.Να πω μόνο,για να μην παρεξηγηθώ,πως δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, ακόμα,για εδώ επίσημα,αλλά support είναι σε όλη την περιοδεία οι Interpol.Αυτό είναι το πρόβλημα,είτε έρθουν Ελλάδα,είτε όχι.Ο Bono είναι μάστιγα Πίτερ Παν,μάστιγα για ηλιθίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. oxi re! sumfwna me to pitchfork oi interpol einai support MONO sthn amerikh!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οπως και να 'χει παντως ειτε ερθουν οι Interpol ειτε οχι ο Bono ειναι μια αηδια και μιση!και καλα το ειπες super, προκειται για μαστιγα...μια ηλιθια μαστιγα που πρεπει να εξαλειφθει!...χεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όχι ρε γμτ...
    Δεν γίνεται να δούμε μόνο το support και μετά να βγούμε έξω; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οι υ2 ειναι φοβεροι.ποιοι ειναι οι ιντερπολ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Paidia oi interpol den tha rthun ellada alla kai na erxontan aploustata, tha vlepame to support band kai fugame!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ναι μωρε το είπαμε,δεν έρχονται,αλλά και να ερχόντουσαν δεν θα πηγαίναμε,support στους U2 και ο θεός ο ίδιος να ερχότανε δεν θα πατούσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή