Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

PRE & COMANECHI=Akiko Matsuura THE noise BEAUTY

Έφτασε η ώρα που θα γράψω για αυτή την γυναίκα.Τα θέματα μου είναι γνωστά,τσιγάρα,γυναίκες και ποτά.Εντάξει είναι άρρωστες μπάντες και οι δύο,pre και comanechi,αγγλαδούρες με ένα κοινό συστατικό,την Αkiko.Η τύπισσα είναι μπουρδέλο,την φαντάζομαι με ένα μπουκάλι αγκαλιά συνεχώς.Η άλλη,η Alice από τους Crystal Castles θα μπορούσε να συγκριθεί μαζί της,όμως της λείπει αυτή η βρωμιά της Akiko,την αρρώστια την έχουν και οι δύο,η Akiko είναι αυτή που της φοράνε πρώτα τον ζουρλομανδία,είναι και made in Japan.Δε θα σας πάω και πολύ μακριά θα μιλήσω για δύο δίσκους που κυκλοφόρησαν πέρυσι,Hope Freak και Crime Of LOve,η αντιστοιχία στον τίτλο,παρακαλώ.Στριγκλιές που σπάνε τύμπανα,εκστασιασμός και τόσες φωτογραφίες της που θέλω να γδύσω,on line.Τι να γδύσω ρε, αφού η τύπισσα έχει παρουσιαστεί γυμνή σε live με τους PRE.Sex Toy,παντελώς.Όπως και οι δίσκοι που αναφέρω.Σύντομοι,περιεκτικοί και άρρωστοι σαν την Matsuura.Ο δίσκος των pre είναι και produced by Steve Albini.Σοβαρά,περιμένετε να πω και άλλα;Περιμένω γνώμες για ποιo εκ των δύο προτιμάτε.Δύσκολο.

7 σχόλια:

  1. τι να λέμε! το "hope freak" μου διέλυσε τον εγκέφαλο πέρσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://rapidshare.com/files/249167066/PRE-Hope_Freaks-2009-MTD.rar

    http://rapidshare.com/files/305382485/Comanechi-Crime_Of_Love-_Advance_-2009-404.rar

    γαμώ τις τύπισσες,παίζει και drums στους Big Pink!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sovara twra...opoios agapaei camanechi einai filos mou kai exei thn aperioristh ektimhsh mou gia panta...trww sfaira gia parth tou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κολλητέ χάρηκα,θα τη φάω εγώ τη σφαίρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sovara twra trww kai patsa gia parth tou (to allo miso). na prosthesw oti h k. akiko apo tous pre epaikse kai sto hustler twn simian mobile disco.den trww sfaira gia parth ths kai mono omws.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. έχει κάνει διάφορα η γκόμενα.Γκόμενα τώρα,ξέρω γω,είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή